Vegaclub

Vegaclub

De Peridot Vegaclub is onderdeel van onze missie om u de beste plantaardige producten te leveren. Met passie zijn wij bezig met het produceren van onze bestaande plantaardige producten. En ook zijn wij continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe plant-based producten.

Natuurlijk zijn veel van onze producten al van plantaardige oorsprong, zoals bijvorobeeld tomaten of een hummus. Maar we hebben nu ook producten in het assortiment die als vervanging dienen voor dierlijke producten.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan twee van onze nieuwe producten; Vegetarische Filet American en onze nieuwe lijn van Vegan kaas dips. Met producten als jackfruit en soya zijn wij bezig om de lekkerste alternatieven te bieden voor bekende producten.

Maar ook de Healthy Disk producten passen perfect in een veganistisch dieet. Ook hebben wij veganistische pesto’s en tapenades in onze range van artikelen.

Met de PERIDOT Vegaclub kunt u van elk eetmoment een smaaksensatie maken, op basis van plantaardige producten. Laat u inspireren en houd onze innovaties goed in de gaten.

Ontdek alle producten!