Ons team

Ons team

Bij Peridot maken we onze producten vol passie en toewijding. Onze verse producten worden veelal gekenmerkt door ambachtelijke bereidingswijzen. Dit vraagt veel kennis en ervaring van onze mensen. Zo hebben we koks in dienst die ervoor zorgen dat de smaak en kwaliteit altijd goed is en blijven we onze product portfolio door ontwikkelen. Toewijding komt voort uit de diversiteit van ons team, qua leeftijd, interesses en culturele achtergronden.


 

Afdeling kwaliteit

Jolanda, ik ben bijna 10 jaar werkzaam op de verpakkingsafdeling.
Kwaliteit is heel belangrijk, samen met mijn collega’s zijn we iedere dag bezig om de producten te verpakken en te controleren.
Het leukste aan mijn werk vind ik de gezelligheid met de collega’s onderling.

Afdeling Productie

Sandra, ik werk nu bijna 2 jaar bij in de productie.
Mijn werk is heel veelzijdig, we produceren veel verschillende producten en dat houdt mijn werk leuk en dynamisch. Het leukste aan mijn werk vind ik dat we iedere dag verse producten maken waar mensen van genieten tijdens de maaltijd.

Afdeling Logistiek

Kamal, 1 jaar werkzaam als medewerker logistiek.
Ik moet ervoor zorgen dat alle producten die van de verpakkingslijnen worden ingepakt, daarnaast zorg samen met mijn collega’s voor de order picking en uitgangscontroles. Het is ons doel om kwaliteit van de leveringen zo goed mogelijk te doen.
Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik er een goeie team spirit is.

Afdeling Verkoop

Martijn, half jaar werkzaam als sales director.
Ik ben supertrots dat we de belofte die we maken naar onze klanten, om verse kwalitatieve plantaardige smaakvolle producten te leveren, waar kunnen maken.

Wij zetten ons, met ons verkoopteam, hier met 100% voor in en willen samen met onze klanten dit dagelijks realiseren. Hoe mooi kun je het hebben om als hobbykok dagelijks met alleen maar lekkere en mooie producten te werken.


Wil je bij ons werken?


PERIDOT


KvK: 24399581
BTW: 8203.52.275.B01
IBAN: NL40RABO0149056907

OLIVA


KvK: 54160359
BTW: 8511.99.768.B01
IBAN: NL11RABO0109984374

Contactgegevens


Molenveld 26-28
6566 CK Millingen a/d Rijn

Volg ons op LinkedIn:

© 2020 Peridot. Alle rechten voorbehouden.